togruta

togruta

Értékelés: 60% Pozitív
tag már 2013. Október 3. -óta Kapcsolat

Jelszavam a te sikered, az enyém is. Munkám nem akkor érzem sikeresnek amikor kifizetsz, hanem amikor elismeréssel szólsz róla, és másnak is ajánlod. Nem a pénztárcádat látom elöttem amikor megrendelsz valamit, hanem egy célt, ami a te Örömöd!

togruta munkái

marketing tanácsadás portfóliós oldal készítése 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Üzlete alacsonyan szárnyalgat? stagnál? van ugyan egy facebook oldala, de önmagában az nem hoz eleget? szeretne egy hatékony mobilbarát webes megjelenést cégének? amit ígérünk! egy teljesen testreszabható webes megjelenés elkészítése, portfóliós oldal jelleggel, feltűntetve tevékenységét és komplett albumokkal ellátjuk oldalát! kontakt form és saját facebook oldal beépítése

igényes figyelemfelkeltő Facebook post készítése! 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Igényes figyelemfelkeltő hatékony post készítése facebookra, megosztásgarantálással. Ez annyit jelent, hogy amit post-ot készítek abban akiket megjelölök az a 100 200 ember alaphangon is látnifogja a te postodat, plusz ők garantáltan tovább is osztják. így garantáljuk azt, hogy hírdetésed mindenhová elljut, egy igényes formációban!

hol a hiba cégedben? miért hogy csupa innovatív egyedi és professzionális terméket árúlsz valahogy mégsem akarnak eljutni hozzád azok akiket keresel? nemtaláljátok meg egymást, hol lehet a hiba? Kiderítjük! professzionális kérdőíveink segítségével megtudjuk hogy ügyfeleid mitszeretnek vagy mit szeretnének mitgondolnak cégedről. vége a vegetálásnak, végre vevőket adunk a kezedbe!

facebookon hírdetlek többszáz csoportban1 hétig! 1000 Ft-ért.

  • positive33.3% Pozitív

1 teljes hétig minden áldott nap reklámozom cégedet közel 200 csoportban! a csoportok létszáma egyenként meghaladja a 4 v 5000 tagot is, naponta akár 20 30 alkalommal is közzéteszem az általad kínált hírdetést céged mindenképpen eljut a potenciális vevőidhez

amikor már úgyérzed hogy vége, nemenekülj el, ne szálj ki beszéljük meg 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

egyedülvagy? és vagy párkapcsolati gondjaid vannak? esetleg elakarsz mondani valamit de nemmered vagy nemtudod hogy kezdj hozzá? ilyenkor a legjobb egy független ember, aki átfogóbban tudja látni a dolgokat, nem elfogult sem veled sem a pároddal szemben, Beszéljük meg, segítek.

invázív hírdetési lehetőség! 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

1 hónapig a folyamatosan bővülő reklámfelületünkre kirakom a hírdetésed legyen az kép, link, reklám, saját munka, vagy bármi! ha érdekel hogy ez pontosan mit jelent , üzenj, és mi válaszolunk! google pagerank automatizálva!