togruta

togruta

Értékelés: 60% Pozitív
tag már 2013. Október 3. -óta Kapcsolat

26 éves srrácvagyok saját hostingom van, saját webáruházam, és több mlm rendszerben vagyok benne

togruta munkái

igényes figyelemfelkeltő Facebook post készítése! 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Igényes figyelemfelkeltő hatékony post készítése facebookra, megosztásgarantálással. Ez annyit jelent, hogy amit post-ot készítek abban akiket megjelölök az a 100 200 ember alaphangon is látnifogja a te postodat, plusz ők garantáltan tovább is osztják. így garantáljuk azt, hogy hírdetésed mindenhová elljut, egy igényes formációban!

hol a hiba cégedben? miért hogy csupa innovatív egyedi és professzionális terméket árúlsz valahogy mégsem akarnak eljutni hozzád azok akiket keresel? nemtaláljátok meg egymást, hol lehet a hiba? Kiderítjük! professzionális kérdőíveink segítségével megtudjuk hogy ügyfeleid mitszeretnek vagy mit szeretnének mitgondolnak cégedről. vége a vegetálásnak, végre vevőket adunk a kezedbe!

facebookon hírdetlek többszáz csoportban1 hétig! 1000 Ft-ért.

  • positive33.3% Pozitív

1 teljes hétig minden áldott nap reklámozom cégedet közel 200 csoportban! a csoportok létszáma egyenként meghaladja a 4 v 5000 tagot is, naponta akár 20 30 alkalommal is közzéteszem az általad kínált hírdetést céged mindenképpen eljut a potenciális vevőidhez

amikor már úgyérzed hogy vége, nemenekülj el, ne szálj ki beszéljük meg 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

egyedülvagy? és vagy párkapcsolati gondjaid vannak? esetleg elakarsz mondani valamit de nemmered vagy nemtudod hogy kezdj hozzá? ilyenkor a legjobb egy független ember, aki átfogóbban tudja látni a dolgokat, nem elfogult sem veled sem a pároddal szemben, Beszéljük meg, segítek.

invázív hírdetési lehetőség! 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

1 hónapig a folyamatosan bővülő reklámfelületünkre kirakom a hírdetésed legyen az kép, link, reklám, saját munka, vagy bármi! ha érdekel hogy ez pontosan mit jelent , üzenj, és mi válaszolunk! google pagerank automatizálva!