poomesth

poomesth

Értékelés: 100% Pozitív
tag már 2014. Október 9. -óta Kapcsolat

poomesth munkái

Weboldal látogatottság növelés 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Szeretnél valós, magyar felhasználókat a weblapodra, de túl drága, vagy bonyolult az AdWords? Nem tudod, hogyan szűkíts a saját célcsoportodra? Szeretnél pénzt látni a weblapodból, webshopodból? Akkor itt a megoldás! Banneres és szöveges weblaphirdetés akár lézerpontos célzással! 1000 forint 100 látogatót tartalmaz. Rendelés előtt mindenképp írj üzenetet, hogy megbeszéljük a részleteket!

Teljeskörű Online Marketing szolgáltatás 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Ha több vevőre lenne szükséged, ütős kampányokra, aktív online jelenlétre, de nem tudsz felvenni egy marketinges szakembert magad mellé, ez a jó megoldás számodra! Weboldalak, közösségi oldalak, vevőszerzés, akciók, kuponok, kampányok, hírlevelek, linképítés - Mindez cégedre szabva! Próbáld ki egy napig! (Ez egy állapotfelmérést, és a teendők listájának felállítását tartalmazza.) Referenciákat tudok mutatni! Mielőtt rendelsz, írj üzenetben!

Linképítés, linkkatalógus 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Minden cégnek szüksége van honlapra, és minden honlapnak szüksége van arra, hogy minél előrébb kerüljön a Google keresőjében! Ehhez az egyik legjobb módszer a különböző link katalógusokban elhelyezett linkek, valamint egy link katalógus, amely összefoglalja azokat az oldalakat, melyek aktívak, és működnek. Vállalok linképítést, valamint rendelkezésre bocsátom az aktív link katalógusok listáját. 1000 forintért 3 linket építek és katalógust adok.