fezsu

fezsu

Értékelés: 99.2% Pozitív
Profi Eladó Profi Eladó
tag már 2014. Október 17. -óta
Kapcsolat

fezsu munkái

egyszerű weboldal frissítése... 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

Egyszerű weboldal frissítése, megírása.Akár word-dokumentumban történő frissítés stb. .., Megbeszélés tárgya a továbbiakban.

Fb.oldaladra érdekes,friss, cikket, keresek,írok,fotót töltök fel. 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Megbeszélés alapján FB. oldaladra friss,érdekes cikket keresek -átfogalmazva esetleg- fotót töltök fel, majd megosztom napi 2X. Mint tudod, a FB. a jövő /jelen/ fontos reklámozási lehetősége! Élj vele! Ehhez, azonban feltétlenül szükséges, hogy az oldalad friss legyen, aktuális témák legyenek rajta. Ehhez nyújtok segítséget, hisz' Te az üzlettel foglalkozz, mert abban is élvonalban kell lenned!

20 helyen hirdetem vállalkozásodat,termékeidet,cégedet! ! 1000 Ft-ért.

  • positive95.7% Pozitív

20 helyen adom fel hirdetésedet, szolgáltatásodat, termékeidet,fotóval vagy anélkül. Munka előtt kell,hogy egyeztessünk. Kérlek, nézd meg a szuper extra szolgáltatást is!

weboldalhoz szöveg megírása,fotók letöltése,szerkesztése 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

Weboldaladhoz az általad meghatározott helyről szöveg fogalmazása,fotók letöltése - méretezése-. Kulcsszavak megírása, figyelemfelkeltő szöveg megírása. SEOquake használatával kontroll elvégzése.

25 db fotó le /fel/töltése-szöveggel együtt- 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

Általad megadott helyről fotókat másolok le, szöveggel együtt.

Megadott oldalakról, meghatározott szempontok alapján, kigyűjtöm a szükséges adatokat.Meglévő adatokat begépelem,bővítem, kiegészítem,táblázatba szerkesztem és rögzítem. Természetesen, minden megbeszélés tárgyát kell,hogy képezze.

Egyszerű weboldal készítése, frissítése, fotók,feltöltése, szöveg begépelése, szöveg megszerkesztése, egy oldal elkészítése 1.000 ft. Minden esetben, megbeszéljük,átbeszéljük a tennivalókat.

Hisz' Önnek is csak két keze van! Gépelést vállalok 1000 Ft-ért.

  • positive100% Pozitív

Mindenféle gépelési munkát vállalok. Önnek, sok munkája van, sok idő elmegy a különböző anyagok gépelésére? Ön,csinálja a "fontosabb" dolgait, gépírás részét megoldom! Másolást, hanganyagról való ill. kézzel írott anyagot is vállalok. 1000 ft-ért 10 oldal gépelését vállalom, de ez függ az adott munkától. Ez csupán a sima másolásra értendő, formázás nélkül, megegyezés kérdése. A kézzel írott anyagoknál fontos, hogy az írás olvasható legyen!

Facebook-on cégedet,termékedet,"nyilvános" megosztásokkal népszerűsítem! Megbízható, pontos munkát végzek. - Felnőtt tartalom kizárva - ! A jó üzlet titka a reklám, a népszerűsítés.Ha nincs időd, az ilyen munkára kérlek keress, biztos jó megoldást találunk!