Lariona

Lariona

Értékelés: 100% Pozitív
tag már 2014. December 5. -óta Kapcsolat

Érettségizett 30 éves 3 gyermekes anyuka vagyok. Tb-ügyintéző OKJ, frissítő-kondicionáló svédmasszázs és ECDL Start bizonyítvánnyal rendelkezem. Verseket írok, babysitterkedést, gépírást, masszázst (nem erotikus), internetes munkákat, otthoni bedolgozást, reklámozást vállalok.

Lariona munkái

Kezdő anyuka, apuka vagy? Segítek a kezdetekben 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Nemsokára gyermeked születik vagy már meg is született a kis csöppség? Együtt várjátok vagy egyedül, én segítek neked. Nincs nagyszülő a közelben, vagy nem igazodsz ki az interneten található sokszor egymásnak ellentmondó információk közt? Írd meg kérdéseidet, kétségeidet, ha nincs kinek elmondani, vagy nincs kitől segítséget kérni. Vagy a szülőknek járó juttatásokról kérdeznél? Pelenkázás, altatás, fürdetés? Segítek neked!

Hirdetlek Facebookon napi kétszer, egy hétig 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Naponta kétszer hirdetem céged, szolgáltatásod 1 héten keresztül. 767 (valós) ismerősöm van az ország különböző területeiről, mindenféle korosztályból. Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Nézd meg az extra ajánlataimat is! :)

Szerelmes levelet írok helyetted 1000 Ft-ért.

  • positiveMég nem értékelték

Elmondanád választottadnak, hogy mit érzel iránta, de nem az a típus vagy, aki ezt szavakba tudja önteni? Levelet, e-mailt írnál neki vagy a házassági évfordulótokon lepnéd meg? Én segítek neked! 1000 ft csak és nem kell ezzel foglalkoznod. Hidd el, megéri! :)