Ezer Lóvé Partnerprogram

Miért előnyös a partnerprogram?

Az Ezer Lóvé megköszöni, hogy népszerűsíted és ajánlod az ezerlóvé.hu weboldalt a baráti, ismerettségi körödben. Minden általad hozott vásárló után 3% jutalék üti a markod. Az izgalmas a dologban az, hogy ez nem egyszeri jutalék. Ha a te munkádnak, ajánlásodnak köszönhetően regisztrál egy vásárló, és ténylegesen vásárol is, akkor annak az összes jövő beli vásárlásából részesülsz. Használd ki a lehetőséget, és keress pénzt az ezerlóvé-val! Ha passzív jövedelmet szeretnél, otthoni munkát, a pénzkeresés lehetőségét, akkor ne hagyd ki! Kezdj bele a partnerprogramba és keress több lóvét.
 

 

Hogyan működik a partnerprogram?

Minden az ezerlóvé.hu weboldalon közzé tett Munka leírása melett található egy ajánlói link. Ezt az ajánlói linket, ami tartalmazza a te kódod, és ami az adott Munkához tartozik, oszd meg a barátaiddal, küld el részükre, kürtöld ki a nagyvilágnak. Használd az ajánlói linked az e-mailjeidben, a Blogodon, a Facebook megosztásaid estében. Ha az ajánlói linkedre kattintva a barátod megérkezik az ezerlove.hu  weboldalunkra, és ezt követően 30 napon belűl regisztrál ugyanarról a számítógépről, akkor Ő a te ajánlottad lesz. Így a jövőben a vásárlásai után 3% jutalék üti a markod! (Biztasd mielőbbi regisztrálásra, mert ha időközben más is küld részére ajánlói linket, akkor könnyen lecsúszhatsz róla. A rendszerünk a legutolsó linket veszi figyelembe.)

 
 

Mik a pénz kiutalás szabályai?

A legkisebb összeg, amit részedre ki tudunk fizetni 5.000,-Ft. Amint ez az összeg összegyűlt, kérheted a kifizetést. Az összegyűlt jutalékod a saját nevedre szóló bankkártyádra tudjuk kiutalni. Az utalási összegből levonásra kerül az átutalás költsége, ami 250,-Ft.

 

További szabályok

Az ezerlóvé bruttó összeget fizet részedre. A partnerprogram résztvevőjeként vállalod, hogy az esetlegesen szükséges adót a kereseted után, te magad fiezeted be.