Ezer Lóvé Általános Szerződési Feltételei


A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Általános Szerződési Feltételek, azaz ÁSZF) a Fabatka s.r.o. (Sústružnicka 4/7, Komárno, 945 01, IČO: 46759719, bankszámlaszám: OTP BANK 11742111-20061571-00000000); a továbbiakban: Ezer Lóvé, vagy ezerlóvé.hu, vagy ezerlove.hu ) által üzemeltetett http://www.ezerlóvé.hu, valamint partneroldalain elérhető online piactér szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (Ön vagy Felhasználó, vagy Vásárló, vagy Eladó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

A regisztráció, illetve a vásárlás során tett kifejezett nyilatkozattal, továbbá a Szolgáltatás használatával a Felhasználó és a Fabatka s.r.o. között online szerződés jön létre.

A Fabatka s.r.o. mint a ezerlóvé.hu üzemeltetője fenntartja jogát a jelen Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról az Ezer Lóvé rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználót. A felhívást az online piactér erre a célra szolgáló felülete, az Ezer Lóvé által küldött hírlevél, vagy valamennyi felhasználónak, a regisztrációkor megadott e-mail címre küldött értesítés tartalmazhatja. A módosítást követően a Szolgáltatás használata az ÁSZF módosításának elfogadását jelenti.

 

Tömörített összefoglaló:

 

 • Az ezerlóvé.hu weboldalon eladásra kínált szolgáltatást Munkának hívjuk.
   
 • Az ezerlóvé.hu weboldalon a Munkák 1000,- forintos alapáron vannak kínálva. (Vagy másnéven 1000 Ft-ért.)
   
 • Az ezerlóvé.hu Eladói további feláras szolgáltatást is kínálhatnak az általuk kínált Munkák mellé. A feláras szolgáltatások értéke 1000 Ft, vagy annak többszörösei lehetnek.
   
 • Csak teljes jogú, regisztrált felhasználók értékesíthetnek az ezerlóvé.hu oldalon.
   
 • Vásárolni regisztráció segítségével lehet.
   
 • A regisztrált Vásárlók értékelhetik is az Eladókat. A Vásárlók számára a regisztráció ingyenes. A regisztrált vásárlók 1000,- forintos Munka igényüket INGYENESEN közzé tehetik az ezerlóvé.hu-n.
   
 • Minden Eladónak kötelezően teljesítenie kell a Vásárlói megrendeléseket, és nem próbálhatja meg szándékosan törölni a kapott megrendelését, nem nehezítheti meg vásárlója dolgát.
   
 • Az ezerlóvé.hu felhasználók  nem kínálhatnak vagy fogadhatnak el egymástól bármilyen más értékesítési módot –azzal a szándékkal, hogy kikerüljék, vagy megkerüljék az ezerlóvé.hu-t– , mint hogy a rendléseiket és üzletkötéseiket az ezerlóvé.hu-n bonyolítják. A Munkák megrendelése kizárólag az ezerlóvé.hu weboldalon található MEGRENDELÉS gombra kattintva történik.
   
 • A vásárlók minden szerzői és egyéb jogot is egyúttal megkapnak a megvásárolt, leszolgáltatott munkák mellé, hacsak nem az Eladó ezzel kapcsolatosan másképp nem rendelkezett a Munka részletes leírásában.
   
 • Bármikor amikor azt látod, azzal találkozol, hogy „................................1000 Ft-ért” , az azt jelenti, hogy az Eladó a Munkát garantált 1000,- Forintért kínálja.

 

Felhasználók:

 • Az Ezer Lóvét, és annak szolgáltatását regisztrációt követően lehet használni.
 • A regisztrációval a felhasználó elismeri, hogy:

- 14. életévét betöltött kiskorú személy, ám saját keresettel önállóan rendelkezik az Ezer Lóvé által működtetett online piactér használata során, vagy

- 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy

- gazdálkodó szervezet képviselője, aki az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós felhasználói adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.

 • A regisztráció folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Az Ezer Lóvé, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a Felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Felhasználót az Ezer Lóvé online piacterének használatából kizárni.
 • A regisztrációkor megadott felhasználónév nem tartalmazhat elérhetőséget (telefonszám, URL, IM azonosító, stb.), trágár, obszcén kifejezést, sem magyar, sem idegen nyelven és nem egyezhet meg a Fabatka s.r.o. által nyilvántartott felhasználónévvel. Amennyiben a Felhasználó a fent leírtak alapján szabálytalannak minősülő nevet ad meg, abban az esetben az Ezer Lóvé jogosult előzetes figyelmeztetés nélkül a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

 

Vásárlás:


Ezer Lóvé-n szereplő Munkák rendelése

 • A vásárlás jelenleg csak banki átutalással történhet. Amennyiben nem átutalással, hanem banki készpénzbefizetéssel egyenlíted ki a megrendelt munka ellenértékét, úgy a befizetés költsége, ami jelenleg 230,- forint, téged terhel.

 • Miután a fizetés megtörtént, és megerősítésre került, a megrendelés létrejött.

 • Ha van egy 1000,-Ft-os vagy annál magasabb egyenleged az Ezer Lóvé webirodádban a virtuális számládon, akkor azt automatikusan használhatod a következő alkalommal, amikor vásárolni szeretnél.

 • Mint vásárlónak a személyazonosságod végig névtelenül tartjuk. A személyes adatok védelme érdekében ne kérj, ne biztosíts, és ne adj át e-mail címet, Skype felhasználónevet, vagy bármilyen személyes elérhetőségi adatot.

 • Nem ajánlhatsz, és nem fizethetsz az ezerlóvé.hu kikerülése mellet.

 • Nem fizethetsz más felhasználók részére közvetlenül a bankszámlájukra, vagy PayPal számlájukra. Abban az esetben ha felkértek hogy használj más fizetési módot a vásárlás kapcsán, kérjük azonnal jelezd részünkre. Ellenkező esetben véglegesen kizárunk az ererlóvé.hu felhasználói közül.

 • Ha bármilyen probléma adódna, elsőként igyekezzetek tisztázni azt az eladóval egymás között. Minden helyzetre lehet megoldást találni.

 • Rendelés törlése (jogos esetekben) 8 naptári napon belül valósítható meg az ügyfélszolgálat segítségével. (megrendelés időpontjától számított 8 naptári napon belül) Ezt követően nem tudjuk a megrendelést a továbbiakban törölni.

 

Szállítás

Az ezerlóvé.hu weboldalon megvásárolható munkák online módon továbbíthatók. Azok Vásárlóhoz történő eljuttatására az Ezer Lóvé belső kommunikációs rendszerén keresztül van mód.

 

Eladás:

 

 • Eladásra csak teljes jogú, ellenőrzött felhasználó jogosult.
   
 • Teljes jogú felhasználói státusz feltétele a regisztráció, + 200,-Ft átutalása saját nevű bankszámládról az ezerlóvé.hu részére. Az átutalás, befizetés teljes költsége a felhasználót terheli. A 200,-Ft a saját Ezer Lóvé webirodádban a belső virtuális számládon lesz nyilvántartva, amit a későbbiekben fel tudsz használni. (Jelenleg a 200,-Ft átutalásának kötelezettsége az eladáshoz, 2014. december 31-ig szünetel, az addig regisztráltak tekintetében.) Ha megszünteted a felhasználói státuszod az Ezer Lóvé-val és nincs elmaradásod, (le nem szolgáltatott megrendelésed), akkor minden a saját Ezer Lóvé webirodádban a belső virtuális számládon lévő összeg kifizethető részedre. Ha az épp aktuális egyenleged 5000,-Ft alatti, akkor a banki átutalási költségek téged, mint felhasználót terhelnek. Így ebben az esetben 500,- Ft banki kezelési költség levonását követően fennmaradó részt tudjuk kifizetni részedre. 5000,-Ft feletti egyenleg kifizetése esetén a banki átutalási költséget átvállaljuk.
 • Az Eladó a felkínált termékeit és szolgáltatásait 1000,- Ft-ért árulja. Minden sikeresen értékesített és leszolgáltatott termék és szolgáltatás után 850,-Ft kerül jóváírásra Eladó részére. Az Eladó vállalja, hogy a szükséges adókat megfizeti.
 • A felkínált Munkáról (szolgáltatásról) az Eladónak, rövid, figyelemfelkeltő leírást, képet és maximum 2 perces rövid bemutatkozó filmet/videót kell készítenie.
   
 • A Vásárlók előre fizetnek az ezerlóvé.hu részére a megrendelt Munkákért, szolgáltatásokért cserébe.
   
 • Az ezerlóvé.hu közvetítőként szerepel az Eladók és a Vásárlók között. Az Eladók által felkínált Munkákért, szolgáltatásokért minden tekintetben az Eladó felel.
   
 • Az Eladók a bevételüket banki átutaláson keresztül vehetik fel.
   
 • Ha egy megrendelés bármilyen okból törlésre kerül, az Eladó bevétele visszafizetésre kerül a Vásárló részére az Ezer Lóvé webirodájában lévő virtuális számlájára.
   
 • Az Eladók a Munkák, szolgáltatások feltöltése után semmilyen jutalékot, díjat nem fizetnek. (Nincs feltöltési, listázási díj) Csak a sikeres értékesítéseket követően. A jutalék mértéke a sikeres eladások után 15%.
 • Eladó ezennel tudomásul veszi, és beleegyezik, hogy az általa elkészített és az Ezer Lóvé közreműködésével értékesített Munkák tekintetében egymással adás-vételi szerződést kötnek. Az adás-vételi szerződés a teljes eladási árról szól. Az Ezer Lóvé közvetítői jutalékát (15%) utólagosan számlázza ki Eladó részére. Eladó részére a már a közvetítői jutalékkal csökkentett összeg kerül kifizetésre.

 

Eladói minősítések

Az Eladók minősítési szintjei a Vásárlóktól kapott visszajelzéseik, a törölt megrendeléseik száma és a késve leszállított megrendeléseik száma alapján vannak meghatározva.

Az ezerlóvé.hu minden támogatást megad, hogy segítsen hatástöbbszörözni az Eladók tudását, képességét. Arra törekszünk, hogy felfegyverezzük a legjobban értékesítőket olyan eszközökkel, melyek segítik mielőbb felnövelni az üzletüket, és nagyban támogatják a hatékonyabb értékesítési munkájukat. Hozzásegítve azt, hogy az Ezer Lóvé legyen a MEGHATÁROZÓ bevételi forrásuk.

Azok az Eladók, akik befektetnek saját maguk népszerűsítésébe, reklámozásába; következetesen nagy vásárlói elégedettséget érnek el, időben szállítanak, szolgáltatnak, magas minőséget tartanak fenn, magasabb minősítési szintre kerülnek mellyel különleges lehetőségek, előnyök és eszközök járnak. Őket Profi Eladóknak nevezzük.

A Profi Eladók személyesen vannak kiválasztva az Ezer Lóvé moderátorai által a legmagasabb eladási szinteken lévők listájából, számtalan feltétel figyelembe vétele mellett. Beleértve az Ezer Lóvé-nál eddig eltöltött időt, az értékesítések mennyiségét, a vásárlók általi kimagaslóan magas értékelést, a kivételes ügyfélgondozást, és a közösségi vezetői szerepet.
A Profi Eladók  hozzáférést nyernek további széleskörű kiemelésekhez, és a VIP ügyfélszolgálatra.
 TIPP, hogy mielőbb Profi Eladó lehess:


1., Kapj pozitív értékelést rendszeresen

2., Mindig szállíts/szolgáltass időben

3., Fektess be Ön reklámozásba

4., Kommunikálj gyorsan és udvariasan

5., Kerüld a bajt, kövesd a szabályokat


Megrendelések kezelése

 • Amennyiben egy Vásárló megrendel egy Munkát, és az Eladó által kért információkat megküldi, az Eladó értesítést kap a virtuális számlájára és e-mailen a megrendelés tényéről.
   
 • Az Eladónak be kell tartania a szállítási időtartamra vonatkozó igéretét, amit megadott, amikor létrehozta az adott Munkát. Ennek elmulasztása lehetővé teszi a Vásárló részére, hogy törölje megrendelését és negatív értékelést adjon az Eladónak.
   
 • Mind a Vásárlóknak és mind az Eladóknak megvan a választási lehetősége, hogy töröljenek egy megrendelést közös megegyezéssel. A kölcsönös lemondás nincs negatív hatással az értékelésekre. Azonban a túlzott törlések, bármilyen típusúak is azok, negatív hatással vannak a minősítési szintekre.
   
 • Megválaszolatlan kölcsönös lemondási kérelmek automatikusan elfogadásra kerülnek 48 órát követően, továbbá csökkentik a nem válaszoló felhasználó értékelését.
   
 • Egy Eladó adott esetben törlésre kényszeríthet egy megrendelést. Azonban egy vásárlói megrendelés Eladó általi törlése negatív értékelést vonz maga után az Eladó részére.Tartsd a szabályokat!

 • Ahhoz, hogy megvédjük a felhasználók adatait, a felhasználók személyazonosságát névtelenül kell tartanunk. Kérni, biztosítani, vagy átadni e-mail címet, Skype felhasználónevet, cég nevet, vagy bármilyen személyes elérhetőségi adatot (kivéve a kereszt nevedet), nem engedélyezett.
 • Minden kommunikációt, adatok és file-ok cseréjét kizárólagosan az ezerlóvé.hu üzenetküldő rendszerének használatával lehet elvégezni.
 • Felnőtt, illegális, durva, sértő, illetlen, izléstelen, szerzői jogvédelem alatt álló, a felhasználót reklámozó, trágár, erőszakos, értelmetlen dolog, tartalom, árucikk közzététele, küldése, értékesítése, Eladói értékelésben való használata szigorúan tilos. Ha ennek ellenére így teszel, a felhasználói státuszod örökre törlésre kerül.

 

Tiltott Munkák, szolgáltatások

Az Ezer Lóvé által működtetett weboldalon tilos az alábbi dolgok (áruk, termékek, szolgáltatások) értékesítése:

 • lopott, vagy egyéb módon bűncselekményből származó, vagy jogellenesen forgalomba hozott termék;  hamis, vagy hamisított termék (pl. olyan márkajelzéssel ellátott termék, amely félrevezetheti a vevőket a termék vagy szolgáltatás eredetét, mennyiségét, minőségét, összetevőit, teljesítményét, használhatóságát, javítását, karbantartását, vagy más fontos jellemzőjét illetően, valamint tilos az ilyen adatokra vonatkozó információk visszatartása is);
 • olyan Munka, termék, amely önmagában, vagy a termék közzététele, hirdetése által bármilyen módon sérti valamely harmadik fél jogait, ideértve, nem kizárólagosan, a védjeggyel, szerzői joggal, szabadalommal, személyiségi vagy kegyeleti joggal való visszaélést;
 • szerzői jogvédelem alatt álló termék másolt, hamisított példánya, illetve minden olyan egyéb tevékenység, eszköz, szoftver, amely elősegíti vagy alkalmas a szerzői jog megsértésére;
 • bármely olyan Munka, termék vagy szöveg, amely gyűlöletkeltésre, fajüldözésre, idegengyűlöletre vagy nemzetek és nemzetiségek közötti konfliktusra adhat okot;
 • egy, vagy több személy megrágalmazására vagy egyébként személyiségi jogainak megsértésére alkalmas termék, szöveg;
 • vírus, trójai program vagy más károkozó elemeket tartalmazó szoftver;
 • aktiváló kód, CD-kulcs, az eredeti szoftvertől különválasztott regisztrációs szám;
 • szexuális szolgáltatás.

 

Kizárások:


Azonnali kizárás

1., Ha az Eladó bármi módon feltünteti az elérhetőségét, beazonosítására alkalmas információt.
Név, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal elnevezés, vagy a cégnevére utalást tesz bármilyen módon akár valamilyen levelezésben.

2., Ha bármely felhasználó trágár, obszcén, sértő kifejezéseket használ, tiltott terméket, vagy szolgáltatást kíván árusítani.

3., Amennyiben egy felhasználó kizárásra került, úgy a jövőben semmilyen módon nem áll módunkban újra aktiválni a státuszát.
 

Szállítás és kommunikáció:

 

 • A te felelősséged átvizsgálni az összes átküldött, átvett fájlt vírusok, kémprogramok, egyéb ártalmas szoftverek miatt.
 • Az ezerlóvé.hu nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely előfordulhat a weboldal használat miatt, számítógépes tartalmak használata miatt, vagy átküldött fájlok miatt.
 • Az Eladóknak teljes, hiánytalan fájlokat kell küldeniük és/vagy a munka bizonyítékaként használni a „Befejezett Munka Szállítva” fül-et. (Az Eladások Kezelése menüpontban található)
 • Ha egy munka egyszer teljesítve van, a vásárlónak 3 napja van válaszolni rá. Ezt követően a Megrendelés teljesített jelzést kap.

 

Bevételek megkapása, kifizetések:

 

 • Kifizetést magyar bankszámlára tudunk eszközölni.
   
 • Kifizetést csak a felhasználó saját bankszámlájára tudunk eszközölni.
   
 • Kifizetést csak a vásárlói jóváhagyást követő 6 nap letelte után tudunk indítani biztonsági okok miatt.
   
 • Minimálisan kiutalandó összeg 5.000,-Ft.
 • Felhasználói státusz megszüntetése esetén kisebb összeg kiutalása is lehetséges. Ebben az esetben 500,-Ft banki átutalási költség kerül felszámításra és levonásra Eladó egyenlegéből.
   
 • A kifizetések véglegesek és nem visszafordíthatók. Miután kifizetést kérelmeztél, ezt követően nem áll módunkban a folyamatot leállítani vagy megváltoztatni..

 

Általános feltételek:

 

 • Az Ezer Lóvé Általános Szerződés Feltételeinek megsértése a felhasználó végleges kizárását vonhatja maga után.
   
 • Az Ezer Lóvé fenntartja magának a jogot, hogy az itt szereplő Általános Szerződési Feltételeket egyoldalúan, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa.
   
 • Az Ezer Lóvé felhasználói tudomásul veszik és beleegyezésüket adják, hogy Önmagukra érvényesnek veszik, és automatikusan elfogadják a megváltoztatott Szerződési Feltételeket is, amennyiben a változtatást követően használják az ezerlóvé.hu weboldalt.
   
 • Az esetleges vitás kérdéseket a felhasználók igyekeznek egymás közt, békés úton elrendezni. Amennyiben ez mégsem sikerülne, úgy lehetőségük van segítséget kérni az Ezer Lóvé ügyfélszolgálatától.
   
 • Az ezerlóvé.hu és ezerlove.hu weboldalakra azonos Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.
 • Az Ezer Lóvé nem avatkozik bele a felhasználók közötti jogvitákba. Bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti az Ezer Lóvét mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.

 

Tulajdonjogok és egyéb korlátozások:

 • A megvásárolt Munka, szolgáltatás tulajdonjoga -beleértve a szellemi tulajdonjogokat is-, teljes mértékben a Vásárlóra száll, hacsak nem rendelkezik az Eladó erről másképp, még a megrendelést megelőzően a Munka részletes leírásában.  Az Eladó kifejezetten vállalja és hozzájárul, hogy az értékesítést követően lemond minden jogáról az adott, elvégzett, és a Vásárló részére leszállított Munka kapcsán.
   
 • A felhasználók tudomásul veszik, és beleegyezésüket adják, hogy az Ezer Lóvé mindenféle ellenszolgáltatás, és térítés mentesen felhasználhatja a felhasználók által önkéntesen feltöltött Munkákat, a hozzájuk tartozó képeket, videókat, szövegeket, a felhasználók fotóit, felhasználóneveket marketing vagy egyéb célokra, mindenféle előzetes értesítés nélkül is.
 • Eladó ezúton kijelenti, hogy bármely információ, amit megkap a Vásárlótól, és ami nem nyilvános adat, kizárólag egyetlen cél érdekében hasznosítható, az pedig a Vásárló által megrendelt Munka elkészítése.
 • Az ezerlóvé.hu az a felhasználók által létrehozott tartalmon alapul.  Az Ezer Lóvé nem ellenőrzi a feltöltött/létrehozott Munkák tartalmi elemeinek szerzői és egyéb védett jogoknak való megfeleltségét. Azokért kizárólag az adott tartalmat feltöltött felhasználó felel.
 • Ezúton szeretnénk megkérni bárkit, hogy aki szerzői vagy egyéb jogsértést észlel a fletöltött munkák kapcsán, azt haladéktalanul jelezze felénk, a jogos szerzői tulajdonjog igazolásával egyetemben. Az ilyen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk az ezerlóvé.hu weboldalról.
 • Az Eladó azáltal, hogy felkínál bármilyen Munkát az Ezer Lóvé weboldalon, egyúttal kijelenti, hogy rendelkezik a megfelelő engedélyekkel a felkínált Munka / szolgáltatás értékesítésére.